BE ROMY

Spoken Word

Theater Maker


Be Romy is een echte ras entertainer die zijn leven op en met het podium deelt. Hij heeft jarenlange ervaring in de theaterwereld en sinds enige tijd heeft hij besloten de wereld van Spoken Word te betreden. Be Romy is hier dan ook niet meer weg te denken.

Naast een mooie, serieuze levensvisie combineert Be Romy zijn stijl ook met een grote dosis humor. Terwijl je nog diep bent verzonken in de ene zin, lach je een seconde later weer om de andere. Dit heeft geresulteerd in een roep vanuit de Comedy wereld, waar hij onlangs een gigantisch succesvolle debuut heeft mogen neerzetten. De grappigste theatrale spoken word artiest? Of de meest lyricale Comedian? Wellicht een combinatie van beide.

Voor de eerste keer presenteert Be Romy in samenwerking met Islemunda een avond die je niet kan en wil missen! Be heeft altijd, maar dan ook altijd wat te melden. Tevens is zijn eerste avondvullende solo in premiere gegaan Kamer van Kookhandel. 

Dit keer als host brengt hij samen met drie andere fantastische comedians ongecensureerde grappen, vraagstukken en een flinke portie gezelligheid op een nieuwe verrassende manier. Door middel van een gigantische dosis humor worden er taboes besproken en verbroken in dialoog met jou! Filosofische hilariteit in een ras echte comedy avond in Rotterdam.

Wilt u Bjorn Romy boeken voor een evenement, film productie, of voor het geven van een masterclass of workshop?

Klik hier!